СИТИ ДЖЕНЕРАЛ е изключителен представител на Wooden House Bel – най-голямата компания в Беларус, произвеждаща дървени екокъщи от северен бял бор. Заедно създаваме красиви, функционални и екологични дървени домове – с грижа към природата и хората. Поемаме целия производствен цикъл по направата на екокъщите – изграждане, доставка, монтаж и довършителна работа.

ПРЕДИМСТВА

БЪРЗО

СТРОИТЕЛСТВО

ВИСОКО

КАЧЕСТВО

ИЗЦЯЛО

ДЪРВЕНИ

ИНОВАТИВНА

ТЕХНОЛОГИЯ

МОДЕРЕН

ДИЗАЙН

ЗЕМЕТРЪСНО

УСТОЙЧИВИ

Най-новият ни завършен проект са три екологични дървени къщи намиращи се на една ръка разстояние от външния басейн на Hot Springs Medical and Spa Hotel в с. Баня. Всяка една от къщите е с площ от 133м² и разполага с просторна кухня, хол, трапезария, три спални и две бани. 

Проектирани са, така че да влиза максимално слънчева светлина като за целта са използвани плъзгащи се френски тип прозорци. В тези къщи човек може да живее в модерна, екологична и енергийно ефективна атмосфера.

Фирмата поема целия производствен цикъл за изграждане на 100% дървените екокъщи

Използваме “плътна греда”, която представлява слепен естествен дървен материал. Тази греда е със значително по-добри конструктивни качества от масивното дърво.

 Не се напуква

 Не пропуска влага

  Пожароустойчива

 Не променя формата си по време на експлоатация

 В пъти по-издръжлива е от обикновената дървесина

Процесът за създаване на всяка екокъща започва от горското стопанство, където специалистите подбират най-добрите борови дървета за нуждите на производството. В цеха, с помощта на високопроизводителна модерна техника се режат дъските с необходимите размери. След селектирането и рязането на дървения материал, гредите се поставят в специални камери за сушене, където в рамките на 14 дни влажността на дъските се свежда до 12% (+/- 2%).

Немските 12-метрови преси с налягане 18 кг/см², са предназначени специално за носещи конструкции и позволяват да се направи първокласна къща, използвайки екологичното лепило Kleiberit.

Най-ефективната технология “топъл стенен елемент” в строителството на дървени къщи е специално разработена от инженерите на Wooden House Bel. В дървените елементи се изграждат специални кухини, които се запълват с минерална вата.

Предимства:

Висока енергийна ефективност, която намалява разходите за електричество с до 60%.

Сравнително лека конструкция, която ускорява срока за изграждане и монтаж на екокъщите.

Къщите построени по тази технология са с изключително високи противоземетръсни параметри поради типа на конструкцията, гъвкавите връзки, еластичността, съчетана с изключителна здравина. Именно за тoва нашите къщи оцеляват и при най-силното земетресение.

100% eкологичните дървени къщи могат да бъдат с различна площ от 50 м² до  +м² на един, два или три етажа, в зависимост от желанието на клиента. Освен вече съществуващите проекти, архитектите на компанията могат да проектират къщи по индивидуални проекти.

ГАЛЕРИЯ

Водени от желанието да създаваме енергийно ефективни, красиви и функционални домове, от фирма за конвенционално строителство през 2019 г., насочихме внимание, средства и усилия към иновативните технологии в сферата на изцяло дървени къщи.

Едно от най-важните предимства на екокъщите е скоростта на монтажа им. Например една модулна къща от 140 м² може да бъде изградена в рамките на няколко дни, защото основната работа по построяването на къщата е направена вече в завода.

Най-високият клас дървен материал, съвременното високотехнологично оборудване, висококачествените бои, лаковете и защитните покрития, квалифицираният персонал и строгият контрол на качеството на всички етапи от производство са гаранция за успех.