Един от последните ни реализирани обекти е Hot Springs Medical & Spa Hotel – отличен за най-добър спа и балнео хотел на годината. Разположен в най-красивия район на България – между Рила, Пирин, Родопите, до най-големия ски курорт на Балканите- Банско. Хотелът е само на час и половина път от София и работи целогодишно. В непосредствена близост до външния минерален басейн на комплекса построихме и 3 еко къщи, изцяло направени от дърво.

Всеки от гостите на хотела може да си купи за вкъщи току-що откъснати сезонни плодове и зеленчуци, както и пресни яйца от нашите наистина щастливи кокошки.

Отглеждаме и най-красивите къдрави прасета от унгарската порода «Мангалица» – изключително внушителни, но много мили. До скоро видът е бил застрашен от изчезване. Приехме за наша кауза да възродим тази порода в България.

Специално за гостите на хотела създадохме и екологично стопанство – Чифликът Адрианови ливади, където с много любов и внимание отглеждаме по стари български традиционни методи плодове, зеленчуци, подправки, пчелен мед.

От вкусните домашно приготвени палачинки до Попиета от сьомга със скариди, гарнирани с шафраново ризото – в ресторант Камено ще се насладите на екологична храна, изкусно приготвена от нашите майстор готвачи. Те ще предложат традиционни български ястия и впечатляващи кулинарни изкушения от европейската кухня. Ресторантът е идеалното място за фирмени мероприятия, частни партита и официални приеми.

Богата селекция пури и качествени напитки, домашно приготвени десерти и колекция чайове. Лоби барът на Хот Спрингс – място за почивка, среща, непринуден разговор.

За удобство на родителите детският кът е в непосредствена близост до Ресторант Камено и до Лоби бара.

Единственият по рода си СПА център впечатлява всеки един от гостите на хотела с 3 различни Финландски сауни, Турски хамам, Солна стая, Парна баня, Тепидариум, Лакониум, Солна стая, Контрастни басейни, разнообразни зони за почивка. Проектирана е от световноизвестна английска компания.

Освен с многобройните зони, СПА центърът е с невероятни панорамни гледки и е в непосредствена близост до двата минерални басейна (всеки от които с дължина около 25м и с температура на водата между 32-36ºС).

Иновативна концепция
До Спа и Уелнес зоната и в непосредствена близост до басейните и балнеологията създадохме СПА ресторант Olives. За разлика от другите ресторанти, изискванията към облеклото са бански костюми, хавлии и халати, за да не се губи ценно спа време в преобличане за официален обяд.

Разширихме концепцията за медицински услуги в сферата на персонализирано лечение, рехабилитация и профилактика на заболявания и  посттравматични и постоперативни състояния на опорно-двигателния апарат, периферната нервна система и горните дихателни пътища.Създадохме Медицински център към хотелския комплекс. Оборудвахме го с най-високотехнологични уреди. Екипът от ортопеди, физио и кинезитерапевти изготвят индивидуални програми за съвременна рехабилитация.

Само на 10 минути е кабинковият лифт в Банско – най-голямата ски зона на Балканите!
Скиорната на Hot Springs Medical & Spa Hotel е оборудвана със специални нагреватели, за да може сутрин екипировката да е суха и готова за ползване. За перфектния завършек на всеки зимен ден горещите минерални басейни, термални зони, спа и балнео терапии са идеалното съчетани за възстановяване за следващия ден, пълен със снежни приключения.
Просторен и свеж, оборудван с последно поколение немски уреди за кардио и силови тренировки фитнесът на хотелския комплекс е проектиран и изпълнен в близост до спа и уелнес зоната. На разположение на гостите на хотела са също така колелета под наем и професионални тенис кортове – закрити, осветени и отоплени през студените месеци.